Durst Vanguard VR6D-HS

ÚJ KATEGÓRIA A TÁBLANYOMTATÁSBAN

Prémium digitális UV táblanyomógépek eddig is elérhetőek voltak a piacon, ha valaki kevesebbet szánt a beruházására akkor is volt lehetősége hasonló berendezést vásárolni, persze jelentős kompromisszummokkal. Azaz a kisebb beruházás alacsonyabb nyomtatási minőséget, üzembizonytalanságot, csíkokat, kevés nyomtatható alapanyagot és sok bosszúságot jelentett.

A VR6D-HS abban különbözik a többi vetélytársától, hogy a Durst többi berendezéséhez képest az alacsonyabb árából fakadó kompromisszumok nem fájnak.

Ez a berendezés a legfejlettebb 4’x8’ méretű síkágyas nyomtató a mai piacon. Egyesíti a legújabb, legkorszerűbb Ricoh Gen 6 nyomtatófej-technológiát és a nagysebességű mágneses meghajtást páratlan sebességgel, felbontással és minőséggel.

A legtöbben a PPD Expo kiállításon a Hesse Trade Kft. standján a Vanguard VR6D-HS-re voltak kíváncsiak, de a bemutatók még nem értek véget , mindenkit, aki szeretné kipróbálni, szeretettel várunk demó termünkben, ahol saját munkákat választott alapanyagon nyomtatunk.

Munkatársaink a gépek beszerzése mellett teljes körű háttértámogatást nyújtanak ügyfeleinknek, amibe a beüzemeléstől a szervizelésen át a későbbi alkatrész-utánpótlás garantálása is beletartozik. Vanguard – Hesse Trade Kft.