drupa cube - német nyelvű előadások

„Változtasd meg Média Világod!“

A médiakonvergencia, a digitális átalakulás, a fenntarthatósági követelmények és a folyamatosan változó médiahasználati szokások kegyetlenül átalakítják a médiaipart.

A digitalizáció jelentősen hozzájárult az információterjesztés sebességéhez - de nem feltétlenül az hatékonyság és hatékonyság szempontjából.

A drupa kongresszus “Változtasd meg Média Világod!” világít rá azokra a kulcsfontosságú trendtémákra, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a sikeres médiaelőállítás szempontjából a jövőben. A tömeges testreszabás, a digitális átalakulás, az okos kommunikáció és a fenntarthatóság csak néhány olyan téma, amelyekről szó lesz. Tudj meg többet a “Változtasd meg Média Világod!” kongresszus előadóiról és prezentációiról, amely június 2-án kerül megrendezésre a drupa cube-ban, és szerezd meg jegyedet még ma. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes beszélgetés német nyelven lesz megtartva). https://shop.messe-duesseldorf.de/cgi-bin/bms_visit/lib/pub/tt.cgi/drupa_ticket_shop_2024.html?oid=33530&lang=2&ticket=g_u_e_s_t&utm_source=drupa24%20besucher&utm_medium=email&utm_content=pdc%20cta&utm_campaign=vis%20v%20en#/