Canon - PosterArtist

Oláh VIktória · 2023. április 4., 11:52

A Canon bemutatta a PosterArtist új verzióját, amely további funkciókkal bővült. A vállalkozások és a magánfelhasználók számára a poszterek, bannerek és feliratok készítésére szolgáló webalapú tervezőszoftver új verzióját, a PosterArtist v1.1-est más elérhetővé tették a nagyközönség számára..

A Canon PosterArtist v1.1 online elérhető szoftvere lehetővé teszi a kétoldalas és a változóadat- nyomtatást, és új sablonokat kínál, így támogatva az alkalmazások széles skáláját.

Budapesten 2023. április 4.-én mutatta be a Canon a PosterArtist v1.1-es verzióját, a poszterek, bannerek és feliratok készítésére szolgáló webalapú tervezőszoftverének új verzióját, amely magán-, és üzleti célokra, például rendezvényeken, a vendéglátás területén és vállalati üzenetek készítésére egyaránt használható. A PosterArtist v1.1 lehetővé teszi a kétoldalas és a változóadat-nyomtatást, valamint új sablonokat kínál a legkülönfélébb alkalmazások létrehozásának támogatására. A PosterArtist v1.1 segítségével a felhasználók könnyedén készíthetnek professzionális szintű terveket, amelyeket aztán a Canon imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X és az imagePRESS C270 sorozatú multifunkciós nyomtatókon nyomtathatnak ki. A szoftver kompatibilis a kisvállalati használatra szánt i-SENSYS sorozattal, a széles formátumú nyomtatók imagePROGRAF sorozatával és az otthoni nyomtatók PIXMA sorozatával is.

Változatos minták létrehozása kétoldalas és változó nyomtatással A PosterArtist 1.1-es verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szórólapokat készítsenek kiskereskedelmi üzletek számára, étlapokat éttermek számára illetve számos egyéb alkalmazási területet. A kétoldalas nyomtatás és a változóadat-nyomtatási funkció kombinálásával a felhasználók hatékonyan nyomtathatnak kétoldalas, személyre szabott nyomatokat, például tanúsítványokat, azáltal, hogy szöveges adatokat importálnak Excel-fájlból, majd hozzáadják azt a tervhez. Jennifer Kolloczek, a Canon Europe európai tervezésért, marketingért és innovációért és nyomdagépekért felelős főigazgatója a következőket nyilatkozta: “A képernyő okozta szemfáradtság korában a nyomtatott alkalmazások tapinthatósága és vizuális vonzereje képes áthatolni a digitális zajon, ezzel segítve a márkakommunikáció erőteljesebbé tételét, különösen, ha az személyre szabott. A PosterArtist új, 1.1-es verziója könnyen kezelhető felülettel és számos új sablonnal rendelkezik, így segítve ügyfeleinket abban, hogy kétoldalas, variálható terveket készíthessenek üzleti-, és magáncélú használatra egyaránt.”

Új sablonok üzleti-, és magáncélú használatra A Canon a meglévő plakáttervek mellett jelentősen növeli az elérhető sablonok számát olyan alkalmazásokhoz, mint a szórólapok, étlapok, naptárak és fotókollázsok. Az új sablonok teljes körű elő- és hátoldali tervezési lehetőségeket tartalmaznak, így könnyen létrehozható az egységes kétoldalas design. Ezen kívül a Canon ClipArt gyűjteményt is hozzáadott az alkalmazáshoz, köztük olyan bélyegeket, mint a “Big Sale” és a “Limited Time Offer”, valamint kézzel írott stílusú illusztrációkat.

Az 1.1-es verzió támogatja az “Auto Photo Fix” funkciót is, amely tovább egyszerűsíti a tervezési folyamatot, lehetővé téve a fényképek színtónusának és fényerejének beállítását, így segítve a kiváló minőségű és eredeti minták létrehozását.

A PosterArtist 1.1-es verziója már elérhető a https://posterartist.canon/ oldalon.