BST eltromat LABELEXPO Délkelet-Ázsia-n

A BST eltromat International leányvállalata tekercsnyomtatás minőségbiztosítási rendszerének széles termékválasztékát mutatja be. Bangkokban, Thaiföldön, május 10-12.

A cég bemutatja monitoring rendszerek legújabb generációját, a POWERScope 5000-et. Ez a megfigyelőrendszer nagymértékben javítja a képminőséget a korábbi megoldásokhoz képest. Ez egy rendkívül kompakt, de erőteljes rendszer, amely a kezelő számára a nyomtatott termék tiszta, éles képét biztosítja. Több szabványos funkcióval és opcióval, például érintőképernyős vezérlővel, kettős érintőképernyős érintőképernyővel és hátsó villanófénnyel a POWERScope 5000 a valódi sokoldalúságot és rugalmasságot kínálja. A rendszer keskeny vagy szélespályás alkalmazásokhoz alkalmas, kézi vagy motoros optikai rendszerrel.

A kiállításon a BST eltromat partner, a Nyquist Systems TubeScan család is jelen lesz. A vállalat bemutatja a TubeScan Digital Strobe teljespályás megjelenítését, és ez lesz felszerelve az opcionális 100% -os nyomtatási ellenőrző modullal. Többféle pályaszélességben 180 mm-től 850 mm-ig, a pályasebesség pedig 150-től 400 m -ig percenként (modelltől függően), a TubeScan Digital Strobe egy nagyon sokoldalú rendszer. A TubeScan Digital Strobe címkézési és távolságmérési lehetőségeket is kínál. A látogatók megismerkedhetnek a TubeScan Eagle View multi-camera rendszerrel és a legújabb fejlesztéssel, a QLink munkafolyamat-megoldással a TubeScan számára. A QLink Workflow megoldás új lehetőségeket kínál a folyamat és a gyártás javítására. Az egyedülálló adatkezeléssel, szinkronizálással és hibakapacitással viszonylag alacsony befektetés mellett korszerű technológiai menedzsmentet kínál.