Best Print Hungary: a legjobbak versenye

A print piacán nem elég jónak lenni, a LEGJOBBNAK kell lenni. És nem elég állítani, ezt bizonyítani is kell, évről évre! A Best Print Hungary a Nyomda- és Papíripari Szövetség szakmai versenye, amelyen a nyomdai vállalkozások termékei nyolc kategóriában versengenek egymással a legkiválóbbaknak járó díjakért és a Best Print Hungary logó használati jogáért.

A versenyen elért győzelem valódi bizonyíték a piac és az üzleti partnerek számára, elismerés a cég munkatársainak és példaként szolgál a versenytársak felé.

Az elmúlt év BPH nagydíjat elnyert cégei:

 • Grafikai Nagydíj - Alföldi Nyomda Zrt.

 • Nyomtatási Nagydíj – Gelbert Eco Print Kft.

 • Finishing Nagydíj – Gyomai Kner Nyomda Zrt.

Versenykategóriák:

 1. Könyv - főkategória Egyszínes és/vagy kísérőszínes kartonált, vagy keménytáblás könyv (alkategória) Color kartonált vagy keménytáblás könyv (alkategória)

 2. Periodikák

 3. Reklám és marketing kiadványok

 4. Csomagolóanyag (digitális, flexo, kombinált kivitel)

 5. Digitálisan nyomtatott termék

 6. Különleges kivitelű kiadványok (bármely kategóriába tartozó termék indítható ebben a kategóriában, amennyiben a termék új vagy egyéb szakmai szempontból különleges megoldást tartalmaz és nem tekinthető kézműves terméknek)

 7. Junior kategória

 8. Biztonsági nyomtatványok – főkategória Bélyeg, papír alapú értékpapír vagy egyéb biztonsági kiadvány (alkategória) Bankjegy, bankkártya, egyéb nem papír alapú kártya (alkategória)

A verseny zsűritagjai:

Szabó József – zsűri elnöke (Interpress Kft.), Vágó Magdolna, Prokai Piroska (Óbudai Egyetem), Jakubász Péter (Heidelberg Kft.), Burger László, Muzsik István (Marzek Kner Kft.), Karácsony Zsolt (Keskeny Nyomda Kft.) Varga Buda A termékeket nevezni a www.bph.hu oldalon keresztül, vagy a kitöltött nevezési lap elküldésével lehet.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. augusztus 11. 16 óra

TERMÉKEK BESZÁLLÍTÁSA: 2023. augusztus 14-15-16. 9-16 óra között (1114 Budapest Bartók Béla út 41. fszt.)

A verseny eredményhirdetésére ünnepélyes keretek között fog sor kerülni szeptemberben.

Várjuk idei nevezéseiket a www.bph.hu weboldalon keresztül.

Kapcsolat:

Nyomda- és Papíripari Szövetség

Szilágyi Judit

oktatas@fedprint.hu

tel.: 06 70 336 4883

www.bph.hu

BPH_verseny_szabályzat_2023.pdf