„Az intelligens papírmárka” szlogennel a Mondi újraindítja az IQ-t

A Mondi, egy globális csomagolóanyag- és papírgyártó vállalat Csoportja, megújítja IQ irodai és professzionális nyomtató papírjainak megjelenését. Az IQ márka koncepciója az ’intelligenciára’ épül, és arra, hogy minden nyomtatási folyamatra, legyen az ofszet vagy digitális, az intelligens papír a helyes válasz. Az IQ papír sokoldalúsága ráadásul 99.99%-os elakadásmentes futtathatósággal párosul.

Az IQ márka bevezetésére 2001-ben került sor, azóta a márka széles elismertségre tett szert. Az EMGE Cut-Size 2016-ban végzett felmérése szerint az IQ márka Európában a második az ismertségi rangsorban. A Mondi erre a nagyfokú elfogadottságra építve fiatalítja meg most az IQ arculatát. Ez új logót, új tervezésű csomagolásokat és új értékesítési és marketing eszköztárat jelent. “Az IQ ma már az egyik legismertebb papírmárka Európában”, mondja Johannes Klumpp, a Mondi Uncoated Fine Paper Marketing és Kereskedelmi igazgatója. “Szeretnénk ezt az ismertséget továbbra is fenntartani, ugyanakkor kiemeljük a portfólió rendkívüli sokoldalúságát: fontos tudni, hogy létezik egy olyan IQ papír, amely minden nyomtatási technológiához és minden célra felhasználható, legyen szó irodai vagy professzionális nyomtatásról, az IQ papír a megoldás.” Az ’IQ: intelligens papírmárka’ koncepcióját rövid videóban mutatjuk be a Mondi Csoport YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=xyFg1FMaAos

Az IQ kommunikatív ereje Az intelligencia az a mentális képesség, amely lehetővé teszi, hogy tanuljunk tapasztalatainkból és alkalmazkodjunk az új szituációkhoz. “Pontosan ez az, amit a mi IQ papírunk a nyomtatásban képvisel, hiszen sokoldalú és könnyen alkalmazható minden nyomtatási technológia esetén,” mondja Johannes Klumpp az “intelligens papírmárka” bevezetésének történetéről. 36 szín és 60-tól 400 g/m2-ig terjedő grammsúly jelzi az IQ portfólió rendkívüli sokrétűségét. Az irodai és professzionális nyomtatópapír almárkáihoz is készültek felhasználhatóságuk sokoldalúságát bemutató új vizuális tervek, ezek is mind az intelligencia koncepciójához kapcsolódnak. A csúcstechnológiájú robot mutatja be az IQ PREMIUM „nagy teljesítményű papírjának” megnövelt termelékenységét és minőségét. Az új IQ ALLROUND csomagolásán Leonardo da Vinci mellszobra látható, így kapcsolja össze a cég marketingstratégiája a világ egyik legnagyobb és legműveltebb gondolkodóját a kiváló futtathatóságú, legmegbízhatóbb ezermesterével, az IQ ALLROUND papírral.

A teljesítmény ösztönöz. Nap, mint nap. Nem csak sokoldalú, de rendkívül megbízható is. A nyomtatással kapcsolatos vevői igényeket figyelembe véve a Mondi bemutatja a “Performance Champion” -t az IQ termékcsaládra. Ha a papírt megfelelő körülmények között tárolják, a Mondi garantálja a 99,99 %-os elakadásmentes futtathatóságot másolókban, nyomtatókban és más irodai berendezésekben. Ezen kívül az IQ SMOOTH és az IQ PREMIUM papírok a ColorLok® technológiának köszönhetően javítják a tintasugaras nyomtatás minőségét. A ColorLok® technológiával gyártott papíron a pigmentek a papírfelszín közelében maradnak, így a színek élénkebbek, a feketék mélyebbek, a száradás gyorsabb.

Fenntartható. Nap, mint nap. Ahogyan a Mondi valamennyi mázolatlan papírja, úgy az IQ papír is a cég Green Range portfóliójába tartozik. Ez a fenntartható papírgyártás környezettudatos teljesítményének szimbóluma. Az IQ papírok az FSC® vagy PEFC™ tanúsítvány szerint megfelelnek a Mondi felelős erdőgazdálkodásra vonatkozó Green Range követelményeinek. A Mondi IQ papírjai ökocímkével is rendelkeznek. Az IQ márkájú papírokat a Mondi mindhárom papírgyárában fenntartható körülmények között gyártja: az ausztriai Mondi Neusiedlerben, a szlovákiai Mondi SCP-ben és az oroszországi Mondi Syktyvkarban. Innen kerülnek ki nap, mint nap a világ bármely részén élő vevők számára kiváló megoldást nyújtó papírok. Tudjon meg többet az IQ-ról: www.mondigroup.com/IQ