Az Adobe segítsége a járvány idejére

Faludi Viktória · 2020. március 19., 08:10

Az ADOBE a Covid-19 járvány idejére szabad hozzáférést biztosít a diákok számára az otthoni munkához a Creative Cloud-ban.

Ahogy a művészeti iskolák egyre inkább a távoli tanulás felé mozdulnak el, a szoftvergyártó cég ingyenes távoli hozzáférést és oktatókat kínál a hallgatók számára a távolról történő tanításhoz szükséges tanácsokkal.

Az elmúlt néhány hétben a világ minden tájáról az egyetemek és oktatók átalakították tanítási módszereiket távoktatásra és online tanfolyamokra, a Covid-19 járvány idején. Sok hallgató és a tanárok is otthon tartózkodnak, próbálják folytatni laptopokon a munkájukat, és videohívásokon keresztül csatlakoznak szemináriumokhoz. Mindezek fényében az Adobe egy sor intézkedést hirdetett meg annak érdekében, hogy segítse az oktatási intézményeket ebben az időben.

Először is nagyobb hozzáférést biztosít a hallgatóknak az Adobe Creative Cloud asztali alkalmazásokhoz, hogy megkönnyítsék a távoktatást, mivel a campusok bezáródnak, és a kurzusok online működnek. Ezek a tervezők számára a legnépszerűbb alkalmazások, köztük az InDesign, a Photoshop és az Illustrator. A kreatív technológiai vállalat nyilatkozatában kijelentette: „Felsőoktatási és államilag támogatott iskolák intézményi ügyfeleinknek globálisan adunk lehetőséget - akik jelenleg a Creative Cloud alkalmazásokat teszik elérhetővé a hallgatók számára, hogy az egyetemi laboratóriumokban jelentkeznek be - ideiglenes „otthoni” hozzáférést kérjen diákjaik és oktatóik számára. ” Ez az intézkedés 2020 májusának végéig jár további költségek nélkül - folytatta a nyilatkozat.

További információ:

https://www.itsnicethat.com/news/adobe-free-home-creative-cloud-access-creative-industries-180320?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=intsocial&fbclid=IwAR1kcPi3Sx2eOCBx4ZRt3mZmljE_IYnAFdhF-sPrPfmDqoytmj2eJVv-seo