ÁRUHÁZI PLAKÁTOKRÓL IS VISSZAKÖSZÖN A CANON CSÚCSMINŐSÉGE

Bartis László · 2023. június 13., 12:19

A Canon imagePROGRAF TX-4100 nagykapacitású, 44 hüvelykes, széles formátumú, többfunkciós nyomtatója, nem csak kiváló minőségű nyomtatást, de kiváló médiakezelési képességeket is biztosít. A japán márka új készülékét kifejezetten nagy teljesítményű, minőségi óriásplakátok és nagyformátumú nyomatok készítésére tervezték.

Gyorsabb nyomtatási sebességével és megszakítás nélküli nyomtatási lehetőségeivel érkezett a piacra a Canon legújabb innovatív terméke. A széles formátumú, többfunkciós nyomtató, igazi kuriózum, hiszen fejlett funkciókat kínálva őrzi a japán gyártó minőségét és a lehetetlent nem ismerő megoldásait.

A továbbfejlesztett színkezelés, a fejlett médiakezelés és az ultramodern nyomtatófej segítségével, a vállalkozások kiváló minőségű nyomatókat készíthetnek, amelyek megfelelnek sajátos igényeiknek és követelményeiknek. Ez a 44 hüvelykes, nagyformátumú nyomtató termelékenysége és megbízható minősége miatt is ideális választás bármely méretű vállalkozás számára.

„Ez a nagy teljesítményű nyomtató tökéletes választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek nagy formátumú nyomtatásaik pontosságot és következetességet igényelnek. Ez a termékünk a normál poszterektől kezdve a legbonyolultabb plakátokig a nyomtatás széles spektrumát vonultatja fel” – mondta el Weiszhaupt Gábor a Canon Hungária kiemelt ügyfélkapcsolati vezetője.

A Canon imagePROGRAF TX-4100 a kiskereskedelmi láncok üzleteiben is értékteremtést kínál az „in house”, azaz házon belüli nyomtatási lehetőségekkel, ezzel csökkentve a nyomdai szolgáltatások kiszervezésének szükségességét. Mindez költségmegtakarításhoz és a gyártási folyamat jobb ellenőrzéséhez vezethet.

„Hosszú évek óta együttműködünk az egyik legnépszerűbb élelmiszerlánccal is, akik nagyon elégedettek az imagePROGRAF TX-4100-zel. A termék által a különböző szóróanyagok és marketing termékek előállítása lényegesen leegyszerűsödött” – tette hozzá Weiszhaupt Gábor.

A Canon fejlesztéséhez köthető egy olyan festéktípus kidolgozása is, amelyet a normál papír sem szív túlságosan magába. A termék előnye elvitathatatlan: kiváló minőség mellett, jelentős festékmennyiség takarítható meg.

„A kutatás-fejlesztés részlegünknek köszönhetően, elérhető egy olyan festéktípus, mely nem ívódik bele mélyen a papírba, így fele annyi festékkel ugyanazt a minőséget érjük el a nyomtatásban. A festékkazetta kapcsán pedig még egy érdekesség: nyomtatás közben is ki lehet cserélni, hiszen egy átmeneti tartály gondoskodik, hogy folytatódjon a művelet” – mesélt a folyamatról Weiszhaupt Gábor.

A Canon szélesformátumú nyomtatója, az imagePROGRAF TX-4100 fejlett funkciói nagyobb testreszabást és rugalmasságot biztosítanak a nyomtatásban, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy egyedi és minőségi nyomatokat készítsenek, ezzel kiemelkedve a versenytársak közül.