Állami kitüntetést vehetett át Tiefbrunner Anna a Rejtő kar oktatója

forrás: https://rkk.uni-obuda.hu · 2020. október 7., 11:22

Pedagógus nap alkalmából Tiefbrunner Anna mestertanár a hazai csomagolástechnikai és logisztikai oktatás meghatározó és országos szinten elismert személyisége Trefort Ágoston-díjat kapott.

Állami kitüntetést vehetett át Tiefbrunner Anna a Rejtő kar oktatója Tiefbrunner Anna 2003 óta dolgozik az Óbudai Egyetemen, illetve jogelőd intézményében. Számos szakkönyv tudományos és műszaki cikk és egyéb közlemény szerzője. Felsőoktatási munkássága során, több évtizeden át kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végzett a hazai műszaki felsőoktatás fejlődéséért és elismertségéért. Precíz és alapos, elismerésre méltó szakmai tudása nem csak az oktatásban, hanem az ipari fejlesztésekben is hasznosul. Munkáját és eredményeit kollégái és tanítványai is elismerik és nagyra értékelik.

A Trefort Ágoston-díjat az Emberi Erőforrások Minisztere adományozza azoknak az állami és egyházi fenntartású intézményben dolgozóknak, akik az oktatás érdekében hosszabb időn át kiemelkedő munkát végeznek. A díj átadására a tanítási év első napján kerül sor. A díjból évente legfeljebb tizenkettő adományozható. A díjazott emlékérmet és az adományozást igazoló oklevelet kap.

Gratulálunk a díjhoz!