Agfa Offset Solutions = ECO3

Bánfalvi István · 2023. április 11., 14:29

2022 augusztusában az Agfa bejelentette Offset Solutions Divíziójának eladását az AURELIUS pán-európai befektetési társaságnak. Most, hogy minden hatósági engedély és jóváhagyás megérkezett, a tranzakció befejeződött.

Büszkén jelentjük be, hogy ezentúl cégünk neve és márkánk ECO3-ra változik. Új tulajdonos, új név és arculat, de ugyanazok a szenvedélyes emberek. Biztosíthatom Önt, hogy innovatív megoldásainkra és szolgáltatásainkra a továbbiakban is számíthat. Amint azt új márkanevünk is mutatja, küldetésünk, hogy értéket teremtsünk a nyomdaiparnak a termékek és szolgáltatások fenntartható innovációján keresztül, amely a háromszoros ECO-ra összpontosít: ökológiára, gazdaságosságra és extra kényelemre – azaz ECO3.

Új céges színeink - a CMYK - önmagukért beszélnek: üzletágunk alapja a tökéletes színvisszaadás. A következő hetekben új nevünk fokozatosan kerül bevetésre. Addig is az összes jelenlegi céges adat (telefonszámok, cím, adószám, bankszámlák stb.) változatlanok maradnak. Amint az adminisztratív változások életbe lépnek, részletesebb közleményt küldünk ki, amely több gyakorlati információt is tartalmaz. Bízunk benne, hogy továbbra is biztosíthatjuk Önnek azt a hozzáadott értéket, amelyet vállalkozása megérdemel.

You Print. We Care.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére. Üdvözlettel,

Bánfalvi István

kereskedelmi vezető