A Miraclon együttműködik a Hesse Trade Kft.-vel a növekedés ösztönzése érdekében

Elni Van Rensburg · 2021. március 17., 13:31

A Miraclon bejelentette, hogy partneri viszonyba lépett a budapesti székhelyű Hesse Trade céggel, amely technológiai megoldások széles választékát kínálja a nyomdaipar és a nyomtatott csomagolási piac számára. A Miraclon helyi nagykereskedőjeként a Hesse Trade lesz a felelős azért, hogy kidolgozza és megvalósítsa a Miraclon KODAK FLEXCEL NX Solutions megoldásainak magyarországi értékesítését, marketingjét és szerviztámogatását.

Kris Sentek, a Miraclon kelet-közép-európai értékesítési vezetője hozzátette: „Kelet-Közép- Európa a flexó nyomtatás kulcsfontosságú növekedési piaca, és számos egyedülálló lehetőséget látunk a Miraclon számára ebben a régióban. Örömmel erősítjük meg tehát, hogy partnerségre léptünk a Hesse Trade-del, amely széles körű ágazati ismeretekkel és erős ügyfélkapcsolatokkal rendelkezik. Biztosak vagyunk benne, hogy együttműködésükkel továbbfejleszthetjük kereskedelmi és technikai támogatásunkat mind a régió jelenlegi, mind pedig leendő ügyfelei számára.”

Csernus Zoltán, a Hesse Trade ügyvezető társigazgatója megjegyezte: „A flexó nyomtatás egyre nagyobb teret nyer Magyarországon, különösen olyan területeken, mint például a hullámlemezre történő nyomtatás, és egyre fontosabb technológiává válik a nyomtatott csomagolások iparágában. Kizárólag az elérhető legjobb minőségű megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, és úgy gondoljuk, hogy a flexografikus nyomdai előkészítéshez a FLEXCEL NX Solutions megoldásai a legjobbak. Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a technológiával ügyfeleink megnövekedett nyomtatási teljesítményt, rövidebb átfutási időt, jobb nyomatminőséget és végsősoron a befektetéseik jobb megtérülését tudják elérni.”

Markos András, a Hesse ügyvezető társigazgatója így fogalmazott: „A Hesse Trade-nél a célunk a nyomdai és csomagolóipar gyorsuló átalakulásának támogatása, és teljes mértékben bízunk abban, hogy a Miraclonnal való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy ösztönözni tudjuk a flexó magyarországi terjeszkedését.”