A kreatív lehetőségek világa bármilyen vállalkozás számára

Oláh Viktória · 2019. szeptember 11., 09:43

Ma bemutatjuk a többfunkciós imagePRESS C165-öt nyomtatót, amely a díjnyertes imageRUNNER ADVANCE technológiánk legjobb részeinek kombinációja a könnyen használható imagePRESS professzionális eszközkészlettel. Új lehetőségek világát nyitjuk meg Önnek, hiszen időt és költséget megtakarítva kreatív és kiváló minőségű munkát adhat ki a kezéből ügyfeleinek.

SEGÍTÜNK ABBAN, HOGY TÖBBET ÉRJEN EL KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL Kreatív lehetőségek tárháza, egyetlen egyszerűen kezelhető eszközzel. Az imagePRESS C165 mindent nyomtat, amire szüksége van a vállalkozás napi ügymenetéhez, profi színvonalon. Kivételes minőségű nyomtatás. Több lehetőség. Kész anyagok az Ön kezében néhány perc alatt.

Mark Lawn, a Canon Europe Professzionális nyomtatási megoldások igazgatója szerint: „Tudjuk, hogy kevesebből kell többet elérnie. Versenyben az idővel és szigorúbb költségvetési keretek között. Segíteni akarunk az Ön helyzetének megkönnyítésében. Itt van tehát egy nyomtató, amely percek alatt elvégzi a munkát. Az egyszerű szkenneléstől és a nyomtatástól kezdve egészen a promóciós poszterekig vagy a személyre szóló meghívókig. Mindez elérhető különleges technikai háttérismeretek nélkül. Könnyedén illeszkedik bármilyen üzleti környezetbe.”

VÁLJON KREATÍVVÁ Ugye szeretné elkápráztatni a közönséget egy profi prezentációval? A rövid határidő sem probléma! Ki kell nyomtatnia a közelgő értékesítési konferencia napirendjét? Egyszerű! Próbáljon ki szemet gyönyörködtető formátumokat, nyomtasson vastagabb papírra a ‘prémium’ megjelenés érdekében, vagy használjon texturált papírt a lenyűgözőbb hatás eléréséhez. Most könnyen tud anyagok szélesebb skálájára nyomtatni.

Azoknak az ügyfeleknek, akik esetleg árut felejtenek a virtuális bevásárlókosarukban, egy testre szabott DM levél és személyre szabott nyomtatott boríték lökést adhat a vásárláshoz. Pénz a bankban és márka-hűségpontok az Ön számára, dupla haszon. Vagy egy olyan apró akció, mint például a közönségre szabott, professzionális megjelenésű szóróanyag segíthet az üzlet megkötésében és a játszma megnyerésében.

Lawn úr magyarázata szerint „Mindannyian ügyfelek vagyunk, így mindannyian el kell, hogy gondolkodjunk ezen: »Mi késztet engem arra, hogy elköteleződjek egy márka iránt?« Ez az a pont, ahol a kreatív nyomtatás valódi különbséget jelent. A nyomtatás fizikai megjelenése felébreszti az érzékeket, és az okos személyre szabás cselekvésre ösztönözhet. Ebben a digitális korban a nyomtatás ösztönözheti az elköteleződést. Megtapasztalhatja pozitív hatásait vállalkozásában, és láthatja, hogyan segít elérni a mindennél fontosabbnak tartott megtérülést.”

MEGBÍZHATÓ. BIZTONSÁGOS. ÉS TÁMOGATOTT Nem kell aggódnia a nyomtató üzembe helyezése és működtetése miatt, hiszen bármelyik, már ismert imageRUNNER ADVANCE termékcsaládunkba tartozó eszközhöz hasonlóan tökéletesen illeszkedik a jelenlegi rendszerébe és dokumentum-munkafolyamataiba. Továbbá állandóan biztos kezekben van, hiszen a beépített biztonsági funkció védi az Ön információit, dokumentumai adatait. Szerviz szolgáltatásunk az Ön rendelkezésére áll szükség esetén, míg Ön összpontosíthat vállalkozásának célkitűzéseinek elérésére.