A BRNÓI VÁSÁRVÁLLALAT MEGRENDEZI A MÁRCIUSI KIÁLLÍTÁSOKAT

Tegnap, március 4-én tartotta hagyományos sajtórendezvényét a Brnói Vásárvállalat Budapesten a Cseh Nagykövetségen. Jiří Kuliš vezérigazgató hangsúlyozta, hogy Brnóban a jelenlegi tervek szerint változatlan formában megrendezik a márciusi kiállításokat.

Várják a látogatókat és a kiállítókat - a március 5-8. közötti MOTOSALON-t - a március 13-15. közötti OPTA-t - a március 17-20. közötti AMPER-t - és a március 31 – április 4. közötti TECHAGRO - SILVA REGINA – BIOMAS vásárokat. A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak az egészségügyi hatóságokkal és a cseh kormány képviselőivel, rendszeresek az egyeztetések. Jelenleg azonban úgy látják, hogy nem áll fenn a vírus elterjedésének veszélye Brnóban, ezért a márciusi nemzetközi seregszemléket változatlan formában és változatlan szakmai tartalommal tervezik megrendezni.

További információ: Magyarországi képviselet: BD-EXPO Kft Máté Szilvia, képviseletvezető Tel.: 1/346-0273 E-mail: office@bdexpo.hu www.bdexpo.hu vagy közvetlenül a Veletrhy Brno honlapján: http://www.bvv.cz