A BÉGÉ DESIGN a járműipar dekorációs specialistája

Emily Fennell · 2021. március 12., 13:23

A BÉGÉ DESIGN, amelyet 2010-ben alapítottak Budapesten, híres a jármű-dekorálással és bevonással foglalkozó speciális szolgáltatásairól, amelyeket a legkülönbözőbb autóipari ügyfelek számára nyújt.

A mindössze tíz fős kisvállalkozás workshopokat is tart, ahol megtanítják az ügyfeleket arra, hogyan tudják maguk dekorálni a járműveket. 2019 novemberében a BÉGÉ DESIGN felvette termékportfóliójába a Lintec Europe nemrégiben piacra dobott Protekt® PPF (festékvédő fólia) termékét. Ez a poliuretán film kimagasló védelmi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megóvjákk a kopástól és sérüléstől, különösen a kőfelverődéstől és a kulcsnyomoktól. Alkalmazható az autó egészére, vagy a sérülésekre különösen hajlamos részekre, például a motorháztetőre, az első lökhárítókra és az oldalsó tükrökre. Kiss Péter, a BÉGÉ DESIGN ügyvezető igazgatójától megtudtuk, hogy mi késztette a befektetésre: „Meglátogatott minket Oláh Peter, a Lintec Europe, Magyarországi képviselője, aki bemutatta számunkra az új alapanyagot. Kipróbálásakor meglepett minket a fólia jó minősége, valamint és kiváló átlátszósága és fényessége. Lágysága és vastagsága felülmúlta minden eddig általunk ismert alapanyag tulajdonságát. Annak ellenére, hogy ez a termék magasabb árkategóriába tartozik, kiváló ár-érték arányt láttunk, és gyorsan meghoztuk a döntést a váltásról. „Ügyfeleink mind nagyon elégedettek voltak az eredményekkel. A film rendkívül tartós és szennyezésgátló felülettel bevont, amely megőrzi az átlátszóságot és a fényességet. Sőt, ez a fólia nem is okoz elszineződést. Az általunk eddig használt filmek sárgás árnyalattal rendelkeznek, amely észrevehető színváltozást okoz, ha világos fényezésű járművekre alkalmazzák. A Protekt® PPF esetében nincs ilyen probléma. Kiss úrtól megtudtuk: „Ez volt az első alkalom, hogy együtt dolgoztunk a Lintec Europe céggel, és örültünk annak a támogatásnak, amelyet az értékesítési folyamat során felajánlottak nekünk. A termék minősége egyenletesen jó, megbízható a különböző szállítási tételek között nincsen minőségi ingadozás. További előny

Ráadásul a csapat mindig rendelkezésre állt a kérdéseink megválaszolására, és gyorsan megoldást kínáltak bármilyen kisebb problémára. Nem habozzunk ajánlani a Lintec Europe-t, és reméljük, hogy a jövőben is folytathatjuk velük a munkát. “ Oláh Péter, a Lintec Europe, Magyarország megjegyzi: „Örülünk, hogy pozitív változást tudtunk elérni a BÉGÉ DESIGN tevékenységében, lehetővé téve számukra, hogy bővítsék kínálatukat és növeljék termelékenységüket.