Heidelberger Druckmaschinen: Több, mint gépek

Kispál Ádám, Condair Systems Hungary · 2018. október 8., 14:42

Levegő párásítás a nyomdaiparban

A Commercial and Packaging Print Media Centerben (PMC) a Heidelberger Druckmaschinen AG Wiesloch-Walldorfban a világ legnagyobb bemutatóközpontját tartja fenn akcidencia és csomagolóanyag-nyomtatás témájában. A “More than Machines” a mottó a 10.000 m2 alapterületen kompletten kialakított mindkét nyomdában, amelyekben a fókusz az integrált komplett folyamatokon és a szükséges komponenseken van.

Azt, hogy mennyire fontos az optimális levegő páratartalom a teljesítmény és a zavartalan nyomtatási folyamat szempontjából, rendszeresen újra bizonyítja a 2015 óta használatban lévő DRAABE levegő párásítás.

Nyugodt nyomtatás 1996 óta több, mint 200 DRAABE magasnyomású fúvóka teljesít szolgálatot a Heidelberger gyártócsarnokaiban, hogy optimális keretfeltételeket teremtsen a végszerelés utáni nyomdázáshoz és teszteléshez. A PMC Commercial a TurboFogNeo rendszerű, legújabb generációs párásítóval biztosítja az optimális klímát az egyedi ügyfélbemutatókhoz is. “Bemutatóinknak hajszálpontosan kell működniük: a peremhullámosság, a tányérosodás és a papír elektrosztatikus feltöltődése nem merülhet fel”, magyarázta Roland Krapp, a Print Media Center vezetője.

Embereknek és gépeknek A levegő párásításhoz használatos víz egy többfokozatú DRAABE vízelőkészítéssel válik csíra- és sómentessé. A karbantartás és tisztítás automatikusan, félévente megtörténik: A használatos DRAABE Pur konténerek egyszerűen megtisztított rendszerekre cserélhetők anélkül, hogy a háztechnikának foglalkoznia kellene a karbantartással. Ez a teljes körű koncepció és az aktuális VDI tanúsítvány a DRAABE rendszerek ismételt választása melletti érvek között kiemelt volt. Roland Krapp nagyon elégedett ezzel a döntéssel: „DRAABE levegő párásításunk megbízhatóan teljesíti azokat a feltételeket, amelyek az emberek és gépek csúcsteljesítményéhez szükségesek.

Igényelje itt az ingyenes információs csomagot és tudjon meg többet!